UPORABA

Zasnovani za zaščito prostorov ogroženih z ognjem jedilnih olj in maščob. Običajno se uporabljajo v gastronomiji v zasebnih kuhinjah. Z njimi lahko gasimo električne naprave pod napetostjo do 1000 V.

 

OSNOVNE ZNAČILNOSTI

  • Enostavno in ergonomsko delovanje.
  • Zelo učinkovit pri gašenju požarov z jedilnimi olji in maščobami.
  • Zaščitni sloj gasilnega sredstva preprečuje ponovni samovžig.
  • Konstrukcija ventila omogoča začasno prekinitev gašenja.
  • Možnost večkratnega polnjenja.
  • Plašč gasilnika je prekrit s poliestrsko barvo, ki je odporna na UV sevanje.
  • Notranjost tlačne posode je zaščitena z antikorozivnim slojem.

 

TEHNIČNI PODATKI

Ustreznost standarda EN3 5A 34B 25F
Volumen polnila 2 l
Skupna teža gasilnika 4,5 kg
Višina gasilnika 433 mm
Širina gasilnika 110 mm
Temperaturno območje delovanja -30 oC / +60 oC
Gašenje pod napetostjo do 1000 V, v razdalji nad 1 m
Pogonsko sredstvo N2
Čas delovanja 6 s
Tlačni preizkus gasilnika 27 bar
Obratovalni tlak 15 bar

 

KAKOVOST IN VARNOST

Gasilniki so izdelani v skladu z zahtevami EU, na podlagi potrjenega sistema kakovosti ISO 9001. Izpolnjujejo zahteve evropskega standarda EN3 in Direktive o varnosti PED 97/23 / ES.

 

kakovost pena

Skills

Posted on

17/06/2015